VÍDEO: Desena edició del festival del foc i de la llum Lluèrnia

Comparteix-ho amb els teus amics:

En marxa la desena edició del festival del foc i de la llum que durarà 16 dies i disposa de 22 instal·lacions. Enguany, el Fluvià és l’eix d’unió d’aquest festival únic.

Olot es torna a il·luminar amb la flama del festival Lluèrnia. Des del passat divendres 12 de novembre i fins al 27 de novembre, els interessats i interessades podran descobrir un munt d’instal·lacions resseguint el pas del riu Fluvià per la ciutat d’Olot.

Seguint amb els canvis iniciats l’any passat, enguany el festival s’allarga durant tres caps de setmana i s’ha estès pel que fa a emplaçaments buscant noves ubicacions més enllà del centre de la ciutat i ampliant-se fins als 16 dies.

De la vintena d’instal·lacions destaca l’Hort de la llum, a càrrec del reconegut il·luminador i dissenyador Antoni Arola. Fiat Lux.2, que es pot veure a l’Estadi d’Atletisme els dies 12,13,19 i 20 de novembre, de 18 a 22.30 h.

A part, al fals túnel del tren d’Olot a les fonts de Sant Roc s’hi pot trobar Hop ON! Instal.lació, instal·lació creada per les escoles de primària d’Olot i comarca que es podrà veure del 12 al 27 de novembre. Durant tots aquests dies, al camí del riu – la font de la puda, també s’hi pot veure Il.umina’t i al Parc Nou s’hi concentren dues instal.lacions: Llindars d’Hedonistas i Tal Cual Studio i Aixopluc de 27 lletres. Negre d’Albert Palazon als prats de la Mandra i Aura de Xevi Bayona i Àlex Posada als paratges de la font de les Tries són alguns altres dels principals muntatges d’aquest any.

A més de les instal·lacions de foc i llum, el Lluèrnia d’enguany també amplia contingut i ofereix dues exposicions: 11/21 de Martí Albesa Castañer al Cancell de Can Trincheria (del 5 al 28 de novembre) i el CINE NICEl cinema de la mainada (1931-1974) que es pot veure a la sala d’exposicions de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa del 12 al 27 de novembre.

Es pot consultar tota la programació, activitats i novetats d’aquest festival a través del web de Lluèrnia: www.lluernia.cat o de l’aplicació mòbil així com seguir-los a xarxes socials i compartir tot allò que es consideri amb l’etiqueta #lluèrnia2021.

Info: Ajunt. Olot
Vídeo: elgarrotxi.cat

RELACIONAT:

PLANIFICA LA TEVA VISITA: Consulta el programa del Festival Lluèrnia 2021 que tindrà lloc del 12 al 27 de novembre