Vídeo: Últims dies per presentar-se als Premis Literaris Ciutat d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dia 1 de març finalitza el termini per a rebre obres que optin a alguna de les tres categories de la convocatòria dels Premis Ciutat d’Olot d’aquest 2014: el XLVIII Premi Marian Vayreda de Prosa Narrativa, el XLVIII Premi Joan Teixidor de Poesia, haikus en línia i el XLV Premi Ciutat d’Olot de Novel·la Juvenil.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZBJ7FOu3uJ4[/youtube]

El Marian Vayreda –el premi principal de la convocatòria dedicat a obres de gènere narratiu- està dotat amb 10 mil euros i la publicació de l’obra anirà a càrrec de l’Editorial Empúries. Formen el jurat Mita Casacuberta, Josep M. Fonalleras, Carles Batlle, Marta Ramoneda i Josep Lluch.

El Premi Joan Teixidor de Poesia, premia el millor recull d’haikus d’un mateix autor. Té una dotació de 2 mil euros i Viena Edicions s’encarregarà de la publiació del recull. El jurat d’aquesta categoria està format per D. Sam Abrams, Maria Rosa Font i Massot, Txema Martínez, Roger Costa-Pau i Rosa Vilanova.

Finalment, al premi de novel•la juvenil, hi poden optar novel•les adreçades a joves de 13 a 16 anys. La dotació és de 4.500 euros i Llibres de Segle és l’editorial responsable de la publicació de l’obra guanyadora. El jurat d’aquest premi el formen: Josep Gòrriz, Josep Torrent, Marta Costa-Pau, Dolor Garcia i Cornellà i Pau Joan Hernàndez.

Les bases i tota la informació dels premis es pot consultar consultar aquí 

El veredicte es donarà a conèixer el proper mes de juny.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W2p75xLOGtA[/youtube]