VÍDEO: Un grup de persones grans demanen cantant en un vídeo, una piscina coberta municipal a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un grup de persones grans demanen cantant una piscina coberta municipal a Olot

Som persones usuàries de la piscina municipal d’Olot. Majoritàriament, formem part d’aquell col·lectiu de majors de seixanta anys en què a més de gaudir dels serveis de què disposem i de l’entorn privilegiat pel lloc on es troba, necessitem l’aigua com a teràpia recomanada en aquesta etapa de la vida.

Agraïm de tot cor a tot el personal que hi treballa i que fa possible tot el funcionament, la gespa, l’estat de l’aigua, vigilants, socorristes, personal de neteja i en general tota la gestió d’aquest espai i el monitor que ens ajuda a mantenir la nostra forma física que en els temps difícils que vivim és de gran importància.

La reflexió que fem cada any és que no entenem que la ciutat d’Olot, capital de comarca i amb un nombre molt important d’habitants no podem gaudir d’una piscina coberta municipal, i que no podem definir com a luxe, ja que està recomanat per a molta gent per qüestions de salut.

Sabem que l’Ajuntament va endarrerint aquest projecte i no acabem d’entendre les causes per les quals es prioritzen altres obres que potser beneficien a altres sectors econòmicament més rendibles.

Nosaltres ja no produïm gaire, és cert, però sí que hem estat el suport de molts dels que ara treballen i encara donem un cop de mà quan i on cal. Estimem la nostra ciutat i creiem que s’ho mereix.

Agraïm totes les activitats que ens oferiu i un cop més us demanem que hi penseu i tingueu en compte la necessitat d’una piscina coberta municipal.

Aquest any, per fer-ho més divertit, hem posat lletra a una música ja coneguda i ho direm cantant, ja que hem tingut la sort de comptar amb l’ajuda del músic Joan Ballesteros.