Vídeo: Vols saber algunes de les novetats del Pessebre vivent de Joanetes d’enguany

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja s’estan fent els últims preparatius pel pessebre vivent de Joanetes que enguany celebrarà el seu 25è aniversari. Com cada any tot un poble és volca de valent per fer un dels pessebres vivents més grans de Catalunya i que ja és considerat un important valor turístic de la comarca per aquestes dades. Veure vídeo.

Vídeo: Vols saber algunes de les novetats del Pessebre vivent de Joanetes d’enguany

https://vimeo.com/148238045

Entre les 43 escenes que es podran veure al pessebre, hi haurà de noves com la de l’ofici de picapedrer. Entre les novetats més destacades que es presentaran oficialment en pocs dies són l’ampliació de l’horari d’entrada al recinte com també s’ampliarà el pàrquing de vehicles. En l’apartat social es continuarà col·laborant amb Càritas amb part de la recaptació de la venda d’entrades.

El pessebre es farà el dia 25 de desembre a les 7 del vespre i els dies 26 i 27 a les 6 del vespre, i com és obligatori amb aquest temps, una de les millors maneres per promocionar avui en dia un esdeveniment són les xarxes socials i internet, que des de la comissió organitzadora del pessebre vivent de Joanetes s’està potenciant molt.

Tothom hi col·labora i considera que és un luxe poder estar involucrat en un projecte que cada any creix en voluntaris i com en popularitat.