VÍDEO: Vols saber algunes novetats de les properes Festes del Tura?

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una cinquantena d’actuacions musicals acompanyaran les Festes del Tura, que començaran el dimecres 6 de setembre i s’acabaran el diumenge 10

Tot a punt per la festa major. El regidor de Festes, Pep Berga, ha explicat que “tindrem 4 nits de Festes amb activitats pensades per a tots els públics i al centre de la ciutat”. El divendres 14 de juliol finalitza el termini per sol·licitar una de les barraques de Festes (fins a un màxim de 9 situades a la zona del Firal i 1 a la plaça Campdenmàs) i ja s’ha resolt el concurs per escollir el cartell. S’han presentat un total de 52 obres de les quals la Comissió de Festes ha seleccionat la proposta de la Roser Matas i ha triat, com a finalistes, el treball de la Cristina Grau Jimenez i en Roger Vila Porta. L’última setmana de juliol es presentarà públicament el cartell de les Festes del Tura 2017 mentre que l’exposició de totes les obres es podrà veure els dies de Festes al primer pis de l’Hospici.

Vídeo: Pep Berga, Regidor de Festes

Per segon any consecutiu, les Festes del Tura tindran col·laboradors

La tècnica del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Marta Teixidor ha explicat que “després de la bona acceptació que la iniciativa va tenir l’any passat (amb 13 persones), aquest any es torna a demanar la participació de tothom que tingui ganes d’ajudar a fer possible les Festes”. S’hi pot apuntar qualsevol persona de més de 18 anys que vulgui viure els actes des d’una altra punt de vista: gent que no es pot comprometre a formar part durant tot l’any de la Comissió de Festes, però que sí que pot dedicar-hi els dies de Festa Major. Per apuntar-s’hi, cal omplir el formulari que es trobarà a la pàgina web de Festes del Tura festesdeltura.olot.cat, a xarxes socials (Facebook i Twitter) i al web de les entitats de la Garrotxa www.entitatsgarrotxa.cat. A més de les dades de contacte, cal escollir l’activitat de les Festes a la que es vol col·laborar.

Vídeo: Marta Teixidor, Tècnica del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa

La música de les Festes del Tura

El director de Festes, Jordi Serrat, ha avançat que “aquest any programem una cinquantena d’actuacions, entre concerts i acompanyaments de balls i cercaviles. Es tracta d’una programació eclèctica que combina grups locals amb grups de fora, d’estils molt diversos”. Hi ha conjunts coneguts i d’altres per descobrir (com és habitual a les Festes del Tura) a més de bandes tribut a formacions conegudes com poden “Police” o “El Último de la Fila” i grups de revetlla que recullen èxits de tots els temps. També vindran a Olot Ramon Mirabet, La Iaia, Dr. Prats, Flamingo Tours, Motorhits, Marion Harper, Montgrins, Gertrudis, Hora de joglar, Absentes, Aurora & The Betrayers Sowetto…

Vídeo: Jordi Serrat, Coordinador i programador musical de l’Institut de Cultura d’Olot

LLISTAT DE VÍDEOS DELS GRUPS MUSICALS DE LES FDT 2017

Una amalgama d’estils musicals molt variat que farà que Festes del Tura soni rock, pop, blues, funky, trap, rumba, electrònica, heavy, folk entre d’altres. Destaca la presència del grup “Suec Imperial State Electric” que en la seva gira per l’estat farà parada a Olot. Les guanyadores de quatre premis Enderrock “Roba estesa” també tocaran per Festes a més del grup “Xucu-Pà”, que han interpretat un parell de cançons durant l’acte de presentació dels primers detalls de les Festes del Tura que ha tingut lloc aquest matí a la Sala El Torín.

RELACIONAT:

VÍDEOS: Ja has vist els vídeos de les Festes del Tura 2016

Info: Ajunt. Olot
Vídeos: elgarrotxi.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: