VÍDEOS: Llum i arquitectura efímera i dansa amb Cobosmika aquest divendres a la vigília de Lluèrnia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot Cultura organitza divendres dues activitats relacionades amb el festival Lluèrnia: una visita guiada a càrrec de Xevi Moliner a l’exposició dedicada a Marian Vayreda i l’espectacle de dansa i mapatge Wish de Cobosmika.

Amb motiu del festival Lluèrnia, des d’Olot Cultura s’organitzen dues activitats aquest divendres 6 de novembre, vigília del festival.

La primera serà una visita guiada a l’exposició “Marian Vayreda. Llum i ombres” a càrrec de Xevi Moliner, responsable del muntatge d’aquesta mostra que té la llum com a element visual molt destacat . La visita guiada porta per títol “La importància de la llum en l’arquitectura efímera”. Serà a les 19 h, és gratuïta i es farà amb interpretació al llenguatge de signes.

Al vespre al Teatre Principal d’Olot s’ha programat l’espectacle de dansa i mapatge Wish de la companyia Cobosmika. Un espectacle de ritme trepidant, reflex de la revolució social que ens envolta i de la vanitat dels conflictes humans. Una proposta de dansa que impacta i emociona. Un viatge físic i sensual que desafia la gravetat i et transporta a paisatges llunyans a través d’una innovadora escenografia d’arts visuals. Moviments ràpids i fugaços on el caos s’intercala amb les composicions estructurades, i amb la introducció de ritmes i moviments del folklore eslovac, la percussió corporal i la dansa aèria. Wish s’inspira en els quadres del pintor, filòsof i escriptor rus Nikolai Roerich, i proposa una reflexió sobre la vanitat dels desitjos humans a través de la metàfora del pelegrinatge. L’espectacle començarà a les nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4 a 12 euros i es poden comprar, com sempe, de forma anticipada a www.olotcultura.cat, al Teatre, a Can Trincheria o des d’una hora abans a la taquilla del Teatre Principal d’Olot.

VÍDEOS RELACIONATS:

[youtube id=”uPuKuKGBE3w”]

[vimeo id=”139116081″]