Vídeos: Cap de setmana amb una nova edició de Besalú Medieval

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’edició d’enguany de Besalú Medieval 2015 tindrà lloc els dies 29 i 30 d’agost

La Vila Comtal de Besalú està a punt de celebrar una de les seves activitats estrella de l’any. Un cap de setmana durant el qual Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú. El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila, la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues, els edificis, el passeig fluvial, les muralles, places i racons, no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

Programa Besalú Medieval 2015 aquí.

Besalú Medieval 2015

Durant l’últim cap de setmana d’agost, Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, a on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú. El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila, la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues i els edificis no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

Aquest esdeveniment s’ha convertit en una de les cites més importants pels milers de visitants que anualment s’apropen a Besalú per gaudir de la seva màgia. Una gran producció que compta amb la implicació de l’administració i més d’un centenar de voluntaris.

Amb l’entrada de 3 € pels adults i gratuïta pels menors de 12 anys, podran gaudir de desenes d’espectacles i tallers que envaeixen el centre històric, des del Pont Vell fins als marges del riu Fluvià. Grans i petits s’endinsaran en un món d’entreteniment i aprenentatge: autèntiques lluites medievals amb armes històriques, escoles de cavallers, oficis i arquers, mercats, abanderats, nombrosos personatges teatrals, músics antics… I no oblidem el carrer dels Atrapats.

A més a més, el visitant podrà degustar la saborosa vedella cuita curosament, volta rere volta, durant el Sopar Medieval que es celebra el dissabte, així com gaudir durant tot el dia dels menús oferts a la Taverna del Seny.

El carrer dels atrapats:

Una activitat pels més atrevits, pels que no tenen por dels personatges més terrorífics ressuscitats de la història medieval més fosca. El divendres i el dissabte a les 10 de la nit, passejar per aquest carrer no deixarà a ningú indiferent. Una activitat duta a terme per voluntaris del poble que ja s’ha consolidat dins del Besalú Medieval.

VÍDEOS RELACIONAT:

Vídeo: Nou èxit en la nova edició de Besalú Medieval 2014
[vimeo url=”https://vimeo.com/104879077″ width=”560″ height=”315″]

Vídeo: Edició Besalú Medieval 2012

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=tPR_miULUFU” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=YzPc2bNiWwg” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=SkMipJXDBDI” width=”560″ height=”315″]

GALERIA FOTOGRÀFICA:

F- 1238

F- 1237

F- 1236

F- 1235

F- 1234

F- 1233

F- 1232

F- 1231

F- 1230

F- 1229

F- 1227

F- 1226