VÍDEOS DOCUMENTALS: Ja podeu veure les vegades que vulgueu els documentals “Memòries de l’Institut Montsacopa” i “Memòries de la Unió Esportiva Olot”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja podeu veure les vegades que vulgueu els documentals “Memòries de l’Institut Montsacopa” i “Memòries de la Unió Esportiva Olot”. Veure vídeos.

“Memòries de l’Institut Montsacopa” és un documental únic que mostra una història marcada per un edifici amb moltes problemàtiques, però també, per un camí ple de canvis socials i educatius que han fet que cada etapa fos única i irrepetible. Des de les revolucions que van marcar els 70’s i l’esperit rebel dels 80’s, passant pels canvis que va implicar l’arribada de l’ESO, fins a l’entrada dels Cicles Formatius i les noves tecnologies. Un centre que ha viscut molts canvis en pocs anys, i que, no obstant això, ha sabut mantenir l’esperit cultural que sempre l’ha caracteritzat.

‘Memòries de la Unió Esportiva Olot’ és el títol del document que repassa els 100 anys d’història d’aquest club esportiu a través del testimoni de jugadors i persones que n’han format part al llarg dels anys. El documental, impulsat per l’Ajuntament d’Olot i realitzat per Zeba Produccions, recull els moments més emblemàtics que ha viscut el club fins al dia d’avui i s’inclou a la sèrie ‘Memòries de…’ que produeix l’Ajuntament d’Olot amb l’objectiu de recuperar la memòria històrica de la ciutat.