VÍDEOS: El CPA Olot es queda a les portes de l’or als World Roller Games de Barcelona

Comparteix-ho amb els teus amics:

El CPA Girona es queda amb el títol mundial de xou gran de patinatge artístic. El CPA Olot queda amb la plata.

Més de 800 garrotxins visiten el Palau Sant Jordi per viure la competició. El CPA Girona es queda amb el màxim guardó del mundial del World Roller Games de Barcelona amb la disciplina de xou gran del patinatge artístic. El CPA Olot malgrat la magnífica actuació realitzada, es queda amb la plata i les italianes Diamante el bronze. Per altra banda Elisenda Prat i Artur Balague del CPA Olot han quedat quarts en la disciplina per parelles.

L’èxit del CPA Girona confirma el canvi d’hegemonia en els Grups Grans de Xou, dominat en els últims anys per les patinadores del CPA Olot, 12 vegades campiones del món. Al llarg de 2019, les noves campiones ja havien arrabassat a les esportistes del club de la Garrotxa els títols d’Europa, Espanya i Catalunya.

Amb el tema Bacterium, una al·legoria sobre l’efecte del sucre sobre les dents, el CPA Girona ha totalitzat 133,500 punts i s’ha imposat per tan sols 0,6 punts a les seves paisanes del CPA Olot (132,900). Les patinadores de l’anterior campió del món s’han hagut de conformar amb la medalla de plata interpretant Don’t Clip My Wings. El Diamante italià, amb el tema Through the Eyes of a Child, ha aconseguit la medalla de bronze, amb 130 punts.

A més dels metalls d’or i plata aconseguits pel CPA Girona i el CPA Olot, cal destacar el meritori sisè lloc obtingut pel Reus Deportiu. El domini dels clubs espanyols en els Grups de Show es va iniciar en la jornada de dissabte amb els Grups Petits, prova en què el CP L’Aldea va guanyar la medalla d’or, el CPA Gondomar, la de plata, i el PA Maçanet va ser quart.

ARXIUS DE VÍDEO:


GALERIA DE FOTOS:

Info i Imatges: WRG2019