Vídeos: El proper festival de dansa Sismògraf ja té data, serà del 31 de març al 3 d’abril de 2016 a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La propera edició del festival de dansa Sismògraf ja té dates: se celebrarà a Olot del 31 de març al 3 d’abril de 2016

La capital de la Garrotxa tornarà a convertir-se en l’epicentre de la dansa a Catalunya, en la seva vuitena edició, la segona com a festival de referència.

Com a Mercat de la Dansa, s’espera que passin per la capital de la Garrotxa més d’un centenar de programadors amb els contractes a punt per portar cap als seus municipis aquelles propostes que els facin el pes. Companyies internacionals i nacionals desfilaran per Olot durant quatre dies, on s’estrenaran alguns muntatges creats expressament pel festival.

L’organització vol que el Sismògraf torni a ser la festa de la dansa i per aquest motiu es distribuiran les creacions per diferents punts de la ciutat, tant a espais tancats com també a l’aire lliure. La idea és combinar espectacles de pagament amb d’altres de gratuïts perquè tant els professionals de la dansa com el públic en general hi trobi el seu espai.

Amb l’objectiu de promoure la dansa arreu de Catalunya, entre el 31 de març i el 3 d’abril es podran veure propostes intimistes de petit format i d’altres de més grans dimensions. No hi faltarà tampoc l’Itinerari de dansa al Parc Nou, un dels trets distintius del Sismògraf.

VÍDEOS RELACIONATS:

Festival de dansa Sismògraf 2015

[youtube id=”GGkxaB-ZRAY”]

[youtube id=”BK3_vhzxbSo”]

[youtube id=”TY8iSKpSxPQ”]

[youtube id=”bW2VlN8phdw”]

[youtube id=”8tJJ8wKppWU”]

[youtube id=”k8O6TRyRbjs”]

[youtube id=”v1heTqj_uO8″]

[youtube id=”iZ_lfN9yOu0″]

[youtube id=”eisplABlcEk”]