Vídeos: Ja pots veure alguns dels documentals de l’OLOT.DOC

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 13 de març començarà la 9a edició de la Mostra Internacional de Documentals  olot.doc, que aquest any ha rebut 278 originals. Aquests dies s’ultima la programació  de la Mostra, que tindrà una durada de 4 dies.  Quan encara queden pràcticament dos mesos per a la seva inauguració, la Mostra  Internacional de Documentals olot.doc ja ha batut el seu primer rècord. Aquest any, han  estat 278 els documentals que s’han presentat a la Mostra, més del doble que al 2013,  quan es van rebre 130 treballs. A més, es dóna el cas que el 80% dels documentals presentats (un total de 234) han arribat per iniciativa del mateix director o altres membres  de l’equip tècnic que s’ha posat en contacte amb els responsables de l’olot.doc per oferirlos la seva creació. “La veritat és que estem molt contents que cada vegada rebem més  documentals i sobretot del fet que siguin els mateixos els autors els que ens demanin  poder formar part de l’olot.doc” ha assegurat el director de la Mostra Internacional de  Documentals, Jordi Teis, que ha afegit que “a més d’il·lusionar-nos també ens demostra  que l’olot.doc cada vegada és més conegut i arriba a més gent”. Aquest son alguns dels documentals que es varen poder veure a l’anterior edició de l’olot.doc.

[vimeo]https://vimeo.com/42043884[/vimeo]
“El despertar de les places. Un any de 15 M” de Lluc Güell i Jordi Oriola analitzaven el moviment del 15M a través del testimoni de sis persones que es van reunir, un any després dels fets, per repassar els moments viscuts a l’acampada de Barcelona.

“Em diuen Tubab”,  (VEURE AQUÍ EL VÍDEO) el documental que recull el viatge d’un grup d’alumnes de l’Institut la Garrotxa a Gàmbia per conèixer el país d’on provenen dues de les seves companyes de classe.

[vimeo]https://vimeo.com/77119400[/vimeo]
“Pau Escalé. Go to the parad-ice” d’Eduard Miguel que relata les experiències i motivacions d’aquest escalador de gel, un dels més prolífics dels últims anys, que el març de 2012 va patir un terrible accident mentre escalava que li va costar la vida.