Vídeos: Neil Halstead interpretarà el primer disc de Lou Reed

Comparteix-ho amb els teus amics:

La sala El Torín acull aquest dissabte el concert de presentació del festival In-somni amb un doble concert: Neil Halstead, que interpretarà The Velvet Underground and Nico (el primer disc de Lou Reed amb la banda que portava el mateix nom) i Belako, una jove banda basca amb un futur prometedor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71sfMY3ZLWI&list=PLC73E336A931EA374&feature=share[/youtube]

La festa de presentació del festival In-somni aquest any se celebra a Olot. Serà el dissabte 22 de març, a les 23 h, a la sala El Torín.

La Sala Torín i el Festival In-somni han unit esforços per presentar dues propostes de primer nivell. Per una banda actuarà el reconegut i respectat autor i compositor anglès Neil Halstead, que interpretarà un disc que ha marcat la història de la música moderna: The Velvet underground & Nico (1967). Aquest disc va ser creació del grup amb el mateix nom: The Velvet Underground, una banda produïda per Andy Warhol i fundada pel recentment desaparegut Lou Reed, cosa que fa que, per ironies de l’atzar, aquest disc torni a ser totalment actual.

[youtube]http://youtu.be/vzU22cgRJdE[/youtube]

L’altra proposta que es podrà escoltar en aquesta festa de presentació és Belako, una jove formació que molts podrem descobrir i de qui ben segur continuarem sentint a parlar. Aquest grup, com l’artista que ens visitava fa unes setmanes Eñaut Elorrieta, ve del País Basc, on tots dos triomfen; la diferencia és que si Eñaut presentava un treball basat en la reflexió i la introspecció, amb melodies tranquil•les i serenes fruit dels anys que fa que és als escenaris, Belako en un estil que ells mateixos defineixen com new wave-postpunk, una explosió de sentits amb la força i la contundència pròpia d’un grup que comença i que amb només dos anys de vida els ha portat a guanyar el concurs de maquetes de Gaztea -un dels que té més repercussió al País Basc-, a estar al cartell del festival Bilbao BBK Live o fer de teloners d’Elvis Costello.

La venda anticipada d’entrades es pot fer al Teatre, a Can Trincheria o al web de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot: www.olotcultura.cat.