Vidreres acollirà la inauguració de dos nous equipaments i de la Plaça del Forn

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper cap de setmana Vidreres acollirà la inauguració de dos nous equipaments i de la Plaça del Forn.

Inauguració de Can Torronet, dissabte 21 de març a les 18 hores
Can Torroent és un centre juvenil on es realitzen diverses activitats i programes destinats als joves de Vidreres per a la millora de la seva qualitat de vida. L’acte comptarà amb la presència de la família Babot, família que va cedir l’edifici a l’ajuntament per tal de convertir-lo en un equipament municipal i totes les associacions vinculades amb el jovent del poble.
A finalitzar la programació, la visita i els parlaments, hi haurà un refrigeri per a tots els presents, tot acompanyat de música en directe.

Inauguració de la Plaça del Forn, diumenge 22 de març a les 11 hores
Inauguració de les obres de remodelació de la plaça situada al final de la baixada del carrer Barcelona, amb una nova zona d’enjardinament i un espai d’esbarjo per als infants. A l’acte assistirà l’alcalde i tots els veïns de l’indret.

Inauguració de l’Escorxador, diumenge 22 de març a les 12 hores
Presentació de les obres de remodelació del futur equipament que aglutinarà tots els serveis que, des de l’Ajuntament i amb el suport de la societat civil i el teixit empresarial, pugui generar la promoció econòmica de la població i que permet que Vidreres creixi i produeixi. L’esdeveniment anirà acompanyat de la presència dels quatre carnissers de Vidreres, degut a la seva estreta relació amb l’edifici.

escorxador_bona

Ajuntament de Vidreres