Vilobí d’Onyar estrena logotip per la seva Oficina de Turisme

Comparteix-ho amb els teus amics:

Mònica Prunell, guanyadora del concurs de logotip per a l’Oficina de Turisme de Vilobí d’Onyar. L’acte de lliurament del premi -300€ en metàl·lic- se celebrarà durant la Fira de la Llet, que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre a Vilobí.

La futura Oficina de Turisme de Vilobí d’Onyar compta ja amb un logotip oficial després que el jurat del concurs organitzat des de l’Ajuntament hagi donat a conèixer el seu veredicte. La proposta guanyadora ha estat la de la vilobinenca Mònica Prunell Plantalech que, de forma circular, representa una fusió dels colors característics dels gegants de Vilobí -el Sol i la Lluna-. Aquesta imatge s’utilitzarà a partir d’ara en impresos, fulls informatius, i tot tipus de material promocional del municipi. L’acte de lliurament del premi -300€ en metàl·lic- se celebrarà durant la Fira de la Llet, que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.

Logotip Turisme Vilobí d'Onyar
Imatge: El nou logotip dissenyat per Mònica Prunell

Arran de l’elevat nombre de participants que va haver-hi un cop feta la convocatòria -22 en total-, des del consistori es va decidir obrir un procés de participació addicional entre la ciutadania, que durant la Festa Major de Vilobí va poder votar les diferents propostes presentades. La participació en aquest procés va ser molt bona -més de 80 vots-, i les propostes amb més recolzament van ser la 21, la 19 i la 1. Acabat aquest procés, el jurat va analitzar els resultats, va tornar a deliberar i va proclamar com a guanyador el logotip número 1, corresponent a Prunell.

Des del consistori es vol felicitar de manera especial a la guanyadora, així com a la resta les persones que han participat al concurs. Des de l’àrea de Promoció Econòmica, el regidor Josep Borrell assegura que de propostes «n’hi ha hagut de molt divertides, interessants i provocadores» i que «totes tenen els seus mèrits», alhora que afegeix que «haver-nos de posar d’acord amb una sola no ha estat gens fàcil».