Visita a Sant Joan les Fonts de la candidata al Congrés, Montse Bassa, i el candidat al Senat, Josep Quintana

Comparteix-ho amb els teus amics:

“No hem aguantat tants cops de porra per anar a fer només polítiques socials a Madrid, hi anem per la llibertat i per lluitar per la República que volem”, Montse Bassa amb la candidatura de Sant Joan Plural, una candidatura paritària, nova i amb moltes ganes

El centre sociocultural de St. Joan les Fonts ha acollit l’acte de presentació de la candidatura Sant Joan Plural, encapçalada per Isabel Rigat.

L’acte ha comptat amb la presència de la candidata al Congrés, Montse Bassa, i el candidat al Senat, Josep Quintana, que han reivindicat la necessitat de ser a Madrid per treballar tant com sigui possible per la República.

Josep Quintana considera que és imprescindible que la Garrotxa, com a comarca, tingui veu a tot arreu i que tots els seus pobles, també Olot, treballin conjuntament per al bé de la comarca: “A Madrid podrem lluitar per contrarestar les mancances que patim com a comarca i aconseguir millorar.”

Montse Bassa, germana de Dolors Bassa, ha explicat que va decidir acceptar presentar-se com a cap de llista de Girona al Congrés perquè, en primer lloc, té moltes ganes “de mirar als ulls a aquells que tenen la meva germana segrestada” i perquè creu en la importància del territori. També ha dit que “no hem aguantat tants cops de porra per anar a fer polítiques socials a Madrid, hi anem per la llibertat i per lluitar per la Catalunya que volem”. Bassa també ha reivindicat la utilitat del vot a les eleccions del 28A.

Per acabar, Sant Joan Plural, llista encapçalada per Isabel Rigat, ha presentat la seva candidatura; una candidatura totalment nova i paritària, “amb la motxilla lliure de compromisos i carregada d’il·lusions”, ha dit Rigat. La candidata a l’alcaldia també ha anunciat que volen “treballar per al poble, per al seu jovent, per a les seves entitats i per fer de Sant Joan un poble inclusiu amb les seves localitats”.

Info i fotos: ERC Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics: