Visita de la Directora general de Joventut a les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Visita de la Directora general de Joventut a les Preses

Aquest passat dimarts dia 3 de març el regidor i primer tinent d’alcalde Lluís Guillaumes, va acompanyar al president de Marboleny Roger Casalprim i a la directora artística del Festival Ésdansa, Núria Feixas a la visita i reunió que va fer la directora general de joventut, Sra. Laia Girós al municipi. En aquesta trobada també hi va assistir la coordinadora territorial de joventut, la sra. Agnès Fàbregas, la tècnica de joventut de l’Ajuntament de les Preses la Núria Riera i la directora de Culturae Núria Llorach.

Va ser una visita molt positiva perquè la directora general va poder veure de primera mà totes les instal·lacions de l’espai de dansa d’arrel tradicional: les sales d’assaig, els vestidors, els despatxos, magatzem… Un espai únic a Catalunya sobre aquesta temàtica.

Tot seguit es va fer una reunió d’una hora per parlar de l’interès en seguir col·laborant el departament de joventut amb el Festival Ésdansa i la propia entitat de Marboleny.

Abans de marxar la Directora va poder veure uns dels assajos habituals de les classes de dansa que realitza la Marboleny en aquest espai. Va ser una reunió interessant i fructífera per a futurs acords i col·laboracions.

Visita de la Directora General de Joventut