Visites guiades a Besalú per aquesta Setmana Santa 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

SETMANA SANTA 2018

L’Oficina Municipal de Turisme de Besalú, durant els dies de Setmana Santa ha programat diverses visites guiades per a donar a conèixer el patrimoni de la vila. Les diferents visites guiades que s’ofereixen són:

ENTRE PEDRES I CAVALLERS
Visita guiada teatralitzada de caire medieval i espectacle de cavallers. Ens endinsarem dins el món Medieval i visitarem els edificis més representatius de la vila acompanyats de personatges històrics .Coneixerem com es vivia en un monestir, visitarem l’església de Sant Vicenç i identificarem els edificis més emblemàtics de la comunitat jueva, el Micvé i les excavacions de la sinagoga. El recorregut té una durada aproximada de dues hores.
El preu de la visita és de 5 € per persona, gratuïta pel els menors de 12 anys.

DESCOBREIX EL BESALÚ MEDIEVAL
Visita guiada completa. Per el centre històric de la vila comtal. El recorregut té una durada aproximada de 1 hora i 15 minuts, en el que visitarem els espais més importants del call de Besalú, el Micvé i les excavacions de la sinagoga, ens endinsarem en un monestir visitant l’església de Sant Pere i veurem un audiovisual sobre la història del poble.

El preu de la visita és de 4.60 € per persona, i gratuïta per els menors de 12 anys.

UN PASSEIG PEL CALL
Visita guiada al call jueu; On veurem els seus edificis més importants el Micvé, i les excavacions de la sinagoga. El recorregut té una durada aproximada de 30 minuts.
Els horaris d’aquesta visita són:
El preu de la visita és de 2.25 € per persona, gratuïta per els menors de 12 anys.

Per més informació i reserves
OFICINA MUNICIPAL DE TURISME DE BESALÚ
C/ Pont, 1 – 17850 Besalú
Tel: 972 59 12 40
Email: turisme@besalu.cat

VISITAS GUIADAS A BESALÚ SEMANA SANTA 2019
La Oficina Municipal de Turismo de Besalú, durante los días de Semana Santa ha programado diferentes visitas guiadas para dar a conocer el patrimonio de la villa. Las diferentes visitas guiadas que se ofrecen son:
ENTRE PIEDRAS Y CABALLEROS
Visita guiada teatralizada de carácter medieval i espectáculo de caballeros .Nos adentraremos en el mundo medieval y visitaremos los edificios más representativos de la villa acompañados de personajes históricos. Conoceremos como se vivía en un monasterio, entraremos en la iglesia de Sant Vicenç y visitaremos los edificios más emblemáticos de la comunidad judía, el Micvé y las excavaciones de la sinagoga. El recorrido tendrá una duración aproximada de dos horas.
El precio de la visita es de 5 € por persona, es gratuita para los menores de 8 años.
DESCUBRE EL BESALÚ MEDIEVAL
Visita guiada completa por el centro histórico de la villa condal. El recorrido tiene una duración aproximada de 1 hora y 15 minutos,en el que visitaremos los espacios más importantes del barrio judío de Besalú, el Micvé y las excavaciones de la sinagoga, nos adentraremos en un monasterio visitando la iglesia de Sant Pere y veremos un audiovisual sobre la historia del pueblo.
El precio de la visita és de 4.60 € por persona, i gratuita para menores de 12 años.

UN PASEO POR LA JUDERÍA
Visita guiada por la judería dónde veremos los edificios más importantes el Micvé, y las excavaciones de la sinagoga. El recorrido tiene una duración aproximada de 30 minutos.
El precio de la visita és 2.25 € por persona, gratuita para los menores de 12 años.
Para más información y reservas:
OFICINA MUNICIPAL DE TURISME DE BESALÚ
C/ Pont, 1 – 17850 Besalú
Tel: 972 59 12 40
Email: turisme@besalu.cat