Vols aconseguir un exemplar del cartell de Festes del Tura?

Comparteix-ho amb els teus amics:

Si ho desitgés, pots recollir un exemplar del cartell de Festes del Tura a Can Trincheria en horari de 10 a 14h i de 17 a 19h de dilluns a divendres.

El cartell de Festes del Tura, que aquest any és obra de l’Albert Roura i Casadellà. Estudiant de grau mitjà i grau superior de disseny gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, actualment continua la seva formació a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja de Barcelona.

L’Albert ha estat el guanyador del concurs de cartells de les Festes del Tura, que s’organitza cada dos anys. El jurat ha escollit la seva proposta entre els 49 originals que es van presentar a la convocatòria. Aquesta és la tercera vegada que l’Albert es presentava al concurs, ja que, segons assegura, “des de que vaig començar els estudis professionals em vaig marcar com a objectiu guanyar el concurs de les Festes del Tura”.

Segons ha explicat l’Albert Roura, a l’hora d’elaborar el cartell “volia mostrar tot el que representen les Festes del Tura per la gent d’Olot, ja siguin grans o petits”. Per aconseguir això ha utilitzat una composició on destaca “la imatge de la gegantessa com a icona de les Festes i, a través del color i la forma, mostrar petits detalls de les diverses activitats que s’organitzen durant la Festa Major a l’interior de la il·lustració principal”. Roura ha afegit que “la paleta de colors està basada en la bandera de la ciutat, prioritzant els càlids per denotar festivitat”.