Vols participar en el càsting d’una pel·lícula que es rodarà a la Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dilluns tindrà lloc el càsting per participar en la nova pel·lícula ‘Malnazidos’ de Telecinco Cinema

‘Malnazidos’, una pel·lícula de Telecinco Cinema, es rodarà pròximament a la Vall d’en Bas. Una producció d’estètica zombi que ha triat alguns escenaris del nostre de la Vall d’en Bas. El projecte està dirigit per Javier Ruiz Caldera i Alberto del Toro.

Javier Ruiz Caldera és el responsable de la direcció de pel·lícules com “3 bodas de más2, “Promoción fantasma”, “Superlópez”, “Spanish Movieo” i  “Anacleto: Agente Secreto”, com també de la segona temporada de la sèrie ‘Mira lo que has hecho’.

L’elenc protagonista de la pel·lícula està compost per Miki Esparbé (‘Las distancias’), Aura Garrido (‘Solo’), Luis Callejo (‘En las estrellas’), Álvaro Cervantes (‘La Zona’), Jesús Carroza (‘El día de mañana’) y María Botto (‘Buena conducta’). Manuel Llunel, Ayoub El Hilali y Sergio Torrico completen el seu repartiment principal.

Ara mateix, el projecte es troba en fase de càsting i ha obert la possibilitat a veïns de la Vall i d’altres punts de la Garrotxa de poder-hi formar part.

Perfils:

– Dos nens i dues nenes d’entre 8 a 12 anys, més o menys.
– Persones de 18 a 65 anys.

– Persones que sàpiguen portar armes.

– Un fotògraf o algú que es defensi amb una càmera.

Si hi voleu participar, heu de portar el vostre DNI i el número de la seguretat social

Hora: aquest dilluns vinent, 15 d’abril, d’11 a 14 hores i de 15:30 h a 19 hores.

Lloc: Local social Grup Verge de les Olletes al Mallol

Sinopsi oficial

Mesos de sagnants combats han deixat milers de morts en les trinxeres. Jan Lozano, capità de la cinquena brigada, cau presoner. L’única possibilitat d’escapar a la sentència de mort és fer front a una missió impossible en camp enemic. Però un perill major de l’esperat obligarà els bàndols rivals a unir-se contra un nou i desconegut adversari. Hauran de deixar de costat l’odi mutu, i així evitar convertir-se en infectats.

Iti4gPjhFIjuGGeqEpTiL6