Vols participar en el tercer torneig rural de Volei “Vall”?

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Àrea d’Educació i Joventut organitza per tercer any consecutiu el torneig rural de Volei “Vall”.

Aquest torneig que tindrà lloc el dissabte 3 d’agost i té una doble voluntat, practicar l’esport del Volei i passar una bona diada de lleure, amb un ambient saludable i esportiu.

El torneig es concep com una prèvia per aquells i aquelles que esperen el gran torneig que es celebra cada any a la comarca, les 12hores de volei “playa” a la muntanya, organitza’t pel Club Volei Olot.

El torneig de volei rural doncs, tindrà un format similar a les 12h hores, els equips aniran jugant partits fins a arribar a celebrar semifinals i finals. El torneig començarà a les 10:30h i finalitzarà sobre les 19:00h. Per tal que es celebri el torneig hi ha d’haver, com a mínim 5 equips inscrits.

Per a fer les inscripcions, cal tenir més de 14 anys i caldrà inscriure’s mitjançant la fitxa que trobareu més avall (els menors hi ha una fitxa diferenciada), omplir-la i portar-la a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas (C/Sant Esteve, 3, Sant Esteve d’en Bas) des del dia 25 fins al 31 de juliol de les 9h a les 14h del migdia. Caldrà també fer el pagament per inscriure cada equip. (30€)

Amb la inscripció s’hi inclou:

  • Entrada tot el dia a la piscina
  • Esmorzar (coca, xocolata i fuet)
  • Aigua
  • Assegurança responsabilitat civil

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb el telèfon 628253001 o enviar un correu electrònic al correu educacioijoventut@vallbas.cat

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

ARXIU DE VÍDEO:

ampionship(1)_opt