Vols ser l’autor de l’espot promocional del 10è Olot.doc?

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Mostra Internacional de Documentals olot.doc ha començat els preparatius per a la propera edició. A més de la recepció de treballs d’arreu del món, l’organització de la Mostra posa en marxa aquesta setmana la segona edició del concurs per escollir l’espot promocional de la propera Mostra, el 10è olot.doc, que tindrà lloc del 12 al 15 de març de 2015.

[youtube]http://youtu.be/LApNNAeG5gQ[/youtube]

Tothom qui vulgui pot participar d’aquesta convocatòria que, segons el director de la Mostra Internacional de Documentals, Jordi Teis, “volem repetir una experiència que ja el primer any va funcionar, i aquest cop amb l’al·licient de formar part d’una edició tant especial com serà aquesta : el desè aniversari de la Mostra.

Per participar-hi, només cal descarregar-se les bases del concurs que, des d’aquest divendres 17 d’octubre es poden trobar a la pàgina web www.olotdoc.com. Els treballs presentats han de ser inèdits i originals, tenir una durada d’entre 30 a 40 segons i inspirar-se amb el lema de la Mostra de 2015: “Aniversari” o “10 anys de documentals”. Segons Jordi Teis “l’eslògan és tant senzill com el de intentar recollir el que pot significar un aniversari, en aquest cas el de celebrar deu anys de portar documentals a Olot, a través de la Mostra ”

El període d’inscripció al concurs per a la realització de l’espot promocional per al 10è olot.doc i l’enviament de vídeos s’obrirà el proper 17 d’octubre i finalitzarà el 22 de desembre de 2014. L’autor de l’obra guanyadora, que es projectarà davant de cadascuna de les sessions de la Mostra, s’emportarà una càmera GroPro HERO3 gentilesa de la botiga Prisma Olot.

L’última edició de l’olot.doc, celebrada el passat mes de març, ha tancat portes amb un important augment d’espectadors. En només 4 dies i gràcies a una de les millors programacions dels últims anys, 1.900 persones van prendre part de la Mostra que al 2015, confia continuar augmentant la xifra d’espectadors que converteixen Olot en una de les capitals internacionals del gènere documental.