Wisebird, una innovadora aplicació de viatges garrotxina, anirà a Silicon Valley al ser el millor projecte del programa Explorers Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Entre els més de 20 projectes presentats a Girona Space, “Wisebird” ha sigut seleccionat per viatjar a Silicon Valley i competir en la gran final dels Explorer Awards 2019, juntament amb 56 projectes més.

Foto: Els promotors del projecte, Andrei Cristian Grigoriu, de Besalú, i Sharanjeet Kaur Arora, d’Olot.

El projecte guanyador de la Universitat de Girona Space, de l’edició 2019 d’Explorer, és “Wisebird”, una aplicació de mòbil que et permet planejar i reservar viatges totalment personalitzats en funció dels teus gustos, en tan sols 2 minuts. El projecte ha sigut molt ben rebut per la utilització de la tecnologia punta (la intel•ligència artificial i el big data) i la personalització en una indústria que encara no ha arribat a aplicar-ho del tot.

Els promotors del projecte, Andrei Cristian Grigoriu, de Besalú, i Sharanjeet Kaur Arora, d’Olot, han guanyat un viatge a Silicon Valley, San Francisco, on obtindran assessorament i formació de la mans de empreses punteres, com Uber o Airbnb. Posteriorment, els guanyadors de Girona Space hauran de defensar el seu projecte a la Ciutat Grup Santander (CGS), a Boadilla del Monte, Madrid, juntament amb els 56 Explorers finalistes de tot España.

El programa Explorer – “Jóvenes con ideas”, és una iniciativa promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universidades i amb la direcció i coordinació del Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), per impulsar l’esperit emprenedor de joves entre 18 i 31 anys i ajudar-los a crear una start-up.

El projecte “Wisebird” també va participar aquesta setmana al “Train French Tech”, on va tenir també una molt bona rebuda. L’esdeveniment reunia diferents inversors i periodistes francesos i durant el trajecte de Barcelona a Madrid les start-ups exposaven la seva idea de negoci.

Comparteix-ho amb els teus amics: