Xavi Bobés tanca el cicle presentant a Olot l’espectacle Insomni

Comparteix-ho amb els teus amics:

Xavi Bobés i la companyia Playground presentaran el dijous 20 de febrer, al Teatre Principal d’Olot, Insomni dins el LAP (L’Altra Programació). Insomni és un espectacle de teatre d’objectes que es va crear en gran part durant la residència que Bobés va fer al Teatre Principal d’Olot en el marc del projecte L’artista convidat.

20140210.Bobes-insomni

Insomni, de Playground. Dijous 20 de febrer, 20 i 22 h, Teatre Principal d’Olot

Xavi Bobés –creador de la companyia Playground- torna a Olot per presentar la versió definitiva de l’espectacle Insomni, que va crear en gran part en residència al Teatre Principal d’Olot. Es tracta d’una proposta de teatre d’objectes que aprofundeix en la poètica dels objectes quotidians per crear una dramatúrgia visual a través de la seva manipulació i d’una instal•lació plàstica i sonora.

L’espectacle retrata un ésser que es resisteix a concebre la calma i viu en un estat de vigília constant. Al seu voltant, objectes deconstruïts que li serveixen per construir el seu univers.

La companyia Playground treballa en la investigació de l’objecte quotidià dotant-lo de nous discursos en contextos de mons imaginaris. El procés de treball que utilitzen és llarg i artesanal. Després d’una primera fase íntima i en solitari, comença la segona en forma de diàleg creatiu amb tot l’equip artístic.

És un espectacle de molt petit format i, per això, se’n faran dues session: una a les vuit i una a les deu.