Xavier Garcia vol promocionar l’economia lligada al benestar de les persones i el medi ambient

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui el cap de llista d’OeC – Podem ha volgut explicar les propostes de promoció econòmica al cor del barri vell, a la plaça Campdenmàs.

Garcia ha manifestat la necessitat cabdal que té la capital garrotxina de promocionar l’economia lligada al benestar de les persones i el medi ambient. Això ha d’anar amb accions que donin suport l’emprenedoria, la transició energètica de les empreses i la implementació de les noves tecnologies, així com el foment d’una economia social i solidària que aboqui per un treball col·laboratiu entre individus i projectes diferents.

La gestió dels residus industrials i la generació d’energia de manera col·laborativa per tal de transitar cap a un reciclatge més eficient també ha de ser prioritari en aquest ajuntament que els comuns volen.

En aquest sentit, volem recolzar l’obertura d’un economat que vengui productes agroecològics de proximitat per poder apropar aquests productes a tota la població i ser un pol dinamitzador del barri vell. Fa molts anys que la població s’auto organitza els grups de consum per fomentar un consum ecològic, de proximitat, coherent i al marge de les grans superfícies comercials. Ara cal apostar perquè aquest tipus de consum augmenti, i el barri vell és el lloc idoni per fer-ho. En relació amb aquesta proposta, volem ajudar a implantar la moneda social com a instrument dinamitzador de l’economia de proximitat, tenint molt en compte la moneda social que fa temps que existeix a la comarca, el trok.

Info i foto: OeC – Podem

Comparteix-ho amb els teus amics: