Xerrada, concert i piano al carrer per donar a conèixer la figura i l’obra del compositor olotí Pare Antoni Soler

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dissabte 1 de novembre l’Institut de Cultura organitza dues activitats (una xerrada i un concert) destinades a donar a conèixer la figura i l’obra del compositor olotí Pare Antoni Soler, un destacat representant de música per a piano de finals del Barroc i principis del classicisme. Interpretarà les seves peces Mateusz Borowiak, un dels guanyadors del prestigiós concurs de piano Maria Canals.

Piano al carrer
Durant el mateix 1 de novembre coincidint amb aquesta jornada dedicada al Pare Antoni Soler, a la plaça d’Esteve Ferrer durant la tarda (de15.30 a 18.30 h) s’hi instal·larà un piano a disposició de totes aquelles persones que vulguin tocar-lo. Els qui participin rebran una entrada gratuïta per al concert del vespre.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Jr0_ssd7sC8[/youtube]

XERRADA
5 cèntims del Pare Antoni Soler
Dissabte 1 de novembre, 18.30 h, Teatre Principal d’Olot
Dins el cicle 5 cèntims de… l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot organitza una xerrada en què Enrique Igoa parlarà de la figura i l’obra d’un dels artistes olotins més destacats de tots els temps: el compositor i organista Pare Antoni Soler. A part de fer un repàs a tota la seva trajectòria, Igoa se centrarà especialment en algunes de les peces que s’escoltaran en el concert posterior. Entrada gratuïta.

MÚSICA
Mateusz Borowiak, guanyador del Maria Canals interpretarà peces del Pare Antoni Soler
Dissabte 1 de novembre, 20 h, Teatre Principal d’Olot
Un altre any, Olot acull el concert d’un dels guanyadors del prestigiós concurs de piano Maria Canals; en aquesta ocasió, Mateusz Borowiak, gràcies a un conveni entre l’Ajuntament d’Olot i els organitzadors del concurs. El nexe d’unió d’aquesta col·laboració és el Pare Antoni Soler, de manera que una part del repertori del concert el formaran peces del compositor olotí, les quals també s’han enregistrat en un disc, en el marc d’un projecte més ampli dedicat a l’obra per a piano del Pare Antoni Soler.

PREU: 10 euros anticipada,12 a taquilla el dia del concert. Venda anticipada en aquest enllaç, al Teatre i a Can Trincheria.

guanyador-del-concurs-maria-canals-interpreta-peces-del-pare-antoni-soler (1)

Comparteix-ho amb els teus amics: