Xuclà es compromet a guanyar i a millorar els resultats a les comarques gironines

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una quarentena de militants històrics, fundadors i joves militants de Convergència participen en una trobada que s’ha celebrat aquest matí a Girona

El cap de llista de CDC al Congrés per Girona, Jordi Xuclà, s’ha compromès aquest matí a guanyar i a millorar els resultats a les comarques gironines el proper 26 de juny. Xuclà ha fet aquestes declaracions durant una trobada entre fundadors, militants històrics i joves militants del partit que ha tingut lloc a Girona i on han participat més de quaranta persones.

trobada militants.jpg

Xuclà ha assegurat que Convergència és “el partit més fort, unit i arrelat a les comarques gironines”. Per això s’ha mostrat confiat en què Convergència obtindrà un bon resultat a les eleccions.

Durant aquesta trobada, els militants han tingut l’oportunitat d’intercanviar opinions i debatre sobre l’actualitat política amb la mirada posada en la cita a les urnes del 26 de juny. L’encontre també ha servit perquè Xuclà contestés a totes les preguntes que li han plantejat els assistents als quals ha recordat que CDC vol anar a Madrid a “defensar els temes concrets que afecten el dia a dia dels catalans i catalanes i que encara, malauradament, es decideixen a la política espanyola”.
La trobada ha reunit a fundadors i militants històrics del partit, amb més de 40 anys de compromís amb CDC, amb joves militants. En aquesta trobada, el fundador històric del partit i exconseller, Joan Vidal Gayolà, ha recordat els inicis de Convergència. “Vam començar l’any 1974 fundant un partit que no existia i, amb gran il·lusió, vam arribar a conquerir un projecte important que era restaurar la Generalitat i aconseguir la normalització del país”. Vidal, a més, ha valorat de forma molt positiva la presència de militants joves en la trobada. “Estic carregat d’il·lusió veient joves que continuen el projecte cap a la llibertat de Catalunya”, ha assegurat.

Per la seva banda, Sergi Miquel, número dos de CDC al Congrés per Girona, ha apel·lat als joves a participar en la política. “La política te la fas o te la fan. Per això, apel·lo a la implicació del col·lectiu jove per aconseguir fer un país millor del que tenim ara”, ha dit.

Font: CDC