Zion Gospel Spirit tanca la programació de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant aquest 2015 s’han programa vint-i-set concerts a l’equipament banyolí, amb formacions com ara Javier Perianes, Quartet Casals, Els Pets, Kroke, Rocío Márquez o Berri Txarrak

Zion Gospel Spirit

El concert del trio afrobelga servirà per presentar en societat el nou Ateneu Gospel i, també, comptarà amb l’actuació del Cor Gran de l’Escola Municipal de Música de Banyoles

La programació 2015 de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles es tanca aquest diumenge amb un concert de Zion Gospel Spirit (19 h, 12 €). La prestigiosa formació afrobelga deixarà un lloc a l’escenari per a les actuacions del Cor Gran de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) i per a la presentació en societat del cor Ateneu Gospel.

Zion Gospel Spirit és una formació referent a Europa en l’àmbit del gospel i dels espirituals negres. Sota l’impuls de Didier Likeng (veu i guitarra), líder de diversos grups de gospel, el grup que actuarà a Banyoles fa una proposta de gospel enèrgic, viu i encomanadís. El toc de jazz l’hi aporta el pianista congolès Mozart Mpia (piano i veu), mentre que la força vocal i escènica arriba de Theresa Kis (veu).

El concert de la formació afrobelga també tindrà moments per a presentacions i sorpreses. Així la formació compartirà escenari amb el Cor Gran de l’EMMB. El mateix escenari acollirà la presentació en societat del nou cor Ateneu Gospel, una formació amb més de quaranta integrants que s’ha forjat i consolidat a partir dels cursos d’iniciació al gospel que ha dirigit Dani Alonso a l’Ateneu – CMEM l’últim any i mig. Alonso és director de la Barcelona Jazz Orquestra i té una àmplia trajectòria en la direcció de formacions corals de gospel.

El concert de Zion Gospel Spirit tanca la programació 2015 de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. Un any en què s’han programat vint-i-set concerts en la programació estable, amb formacions com ara Javier Perianes, Quartet Casals, Els Pets, Kroke, Rocío Márquez o Berri Txarrak.

Les entrades per al concert es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h, i el dijous de 8:30 a 17:45 h).

Foto: Pascal Kamole